Top 40 legújabb link > Rock, rockzene - wyw.hu

Szponzorált linkek
Gitárpengető
http://www.gitarpengeto.hu

A Gitárpengető oldalon többek között információt kaphatsz arról: Mit ajándékozz egy Gitárosnak; Hogyan szerezhetsz tapasztalatot utcazenészként; Hogyan védesd le szerzeményeidet; Tippeket kaphatsz hová tegyél zenei utazást; Hogyan rögzítsd a gitár hangját; Honnan meríthetsz dalszöveg ötletet; Hogyan komponálj gondolatban (filmajánló), és a zeneelmélet segítségével; Hogyan formálhatod zenei ízlésedet az interneten hallgatott zenékkel; Hol gitározhatsz mások által készített alapokra; Hol képezheted magad külföldön és még számtalan érdekes dolgot olvashatsz.

Gitárpengető
Selfmade.black
http://selfmade.black/hu/

A nemrég elhunytak kézikönyve - egy kézikönyv mindazoknak, akik többet akarnak megtudni a goth szubkultúráról. Elsősorban a goth ruhatárhoz szükséges szabásmintákról, szabás-varrás és DIY ékszer projektekről olvashatsz, de zeneajánlók, zenekarok bemutatása, releváns filmek és könyvek leírása is rendszeresen szerepel. Továbbá programajánlók, beszámolók, fotósorozatok és alkalomadtán személyes bejegyzések is megjelennek. Ajánlom mindazoknak, akiket különböző okok miatt érdekel a goth szubkultúra: akár azért, mert felfedezte magában az érdeklődést; akár azért, mert évek, évtizedek óta a szubkultúra tagja, és szeret olvasgatni róla; akár azért, mert gyermeke vagy valamelyik családtagja a szubkultúra tagjává vált, és nem tudja, hogyan álljon hozzá.

Selfmade.black
Rocky ruha kölcsönzés
http://www.rockyruha.hu

A rock and roll, vagy csak röviden: rocky, egy igazán pörgős, dinamikus táncfajta. Ha ezt a táncot választjátok szalagavatótáncnak, a fütty- és a tapsorkán garantált, mikor megjelentek a színpadon. Története az 50-es évekre nyúlik vissza Little Richard, Chuck Berry és Elvis Presley világába, de a műfaj a mai napig lendületbe hozza az embert. A rocky jellegzetes bohókás és vidám ruhái bármelyik bál ékkövei lehetnek. A Boglárka Szalonban számos verzió közül választhatjátok ki a legtesthezállóbb fazont és kiegészítőket!

Rocky ruha kölcsönzés
fellepokereso.hu - rock zene
http://fellepokereso.hu/rock-zene

Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, legyen szó a költségkeretéhez igazodó árajánlatról, vagy egyszerűen csak álmai előadójának megrendeléséről, mindezt valóban teljesen INGYENESEN! Rendezvényszervezés, műsorrendelés. Az amatőr előadóktól a profi fellépőkig.

fellepokereso.hu - rock zene
Marilyn Manson rajongói oldal
http://vampirefreaks.hu/vampirefreaks-dark-goth-metal-zenekar/marilynmanson- ...

A Marilyn Manson együttes népszerűsége a dark-goth arcok között hazánkban is töretlen. Csatlakozz a VampireFreaks Extrém Közösség Marilyn Manson rajongói oldalához te is, hogy felvehesd a kapcsolatot a magyarországi rajongókkal! Közösségünk elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük, izlésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.

Marilyn Manson rajongói oldal
Metálportál
http://blackmetal.hu/metalbandak/heavy_metal-12/1

Rock, metál és underground zenekarok, koncertek, szórakozóhelyek ajánlókkal és plakátokkal. Ha a keményebb stílust kedveled, nálunk minden aktuális információt megtalálsz, ami a szórakozáshoz kell! Plakátokkal és leírással ellátott buliajánlók, koncertfotók és partiarcok minden mennyiségben. Ismerkedj, beszélgess, fórumozz metálrajongókkal.

Metálportál
Within Temptation magazin
http://www.hotdog.hu/withintemptation

A Within Temptation együttes magyar nyelvű ragongói magazinja. Célja, hogy a holland szinfónikus metálbanda magyar kedvelői számára anyanyelvükön szolgáltasson információkat és érdekességeket az együttesről. Hírek, interjúk, dalszövegek, dalfordítások, képek, videók és minden más, amely az együttessel kapcsolatos. Régi és új rajongóknak egyaránt ajánlott!

Within Temptation magazin
Metál-zenekarok
http://blackmetal.hu/metalbandak

A blackmetal.hu egy underground zenei portál zenekari és rajongói profilokkal. Van egész nap működő online rádió a legkeményebb, szigorúan underground zenékkel, magyar előadóktól is. Az oldalon fórumok, üzenőfal, személyes üzenetküldés és chat is található.

Metál-zenekarok
punk
http://www.les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1170517

Malcolm McLaren London külvárosában látott napvilágot és mindössze két éves volt, mikor apja otthagyta családját. Tinédzserként művészetet tanult és ruhákat tervezett a butikja számára, melynek később maga is tulajdonosa lett. Ebben az üzletben lógtak a Johnny “Rotten” Lydonhoz hasonló narancssárga hajú, szélsőséges öltözködésű figurák. 1975-ben a bárgyú tekintetű, „Gyülölet” pólót viselő, Alice Cooper dalt éneklő srácra hamar felfigyelt az akkortájt alakuló punk rock menedzser, McLaren...megalakult a hírhedett punk rock banda.

punk
a Piramis együttes története
http://les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1164268

A Piramis együttes a magyar rockzene történetének egyik legnagyobb legendája, soha magyar zenekar ekkora tömeghisztériát nem váltott ki mint ez az együttes. Som Lajos egy külföldi útja során eljutott egy Black Sabbath koncertre. Ez a koncertélmény arra sarkallta, hogy saját elképzelései alapján itthon keményebb rockzenét játsszon, és a korábbi szokásával ellentétben teljesen saját dalokra építse programját. Ezt az elképzelést (a Tűzkerék és a Taurus után) a Piramisban valósította meg.

a Piramis együttes története
Edda Művek Miskolc
http://les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1165832

Edda Művek Miskolc története. Egyetemi zenekarként indultak. 1973 lehetett - senki nem tudja pontosan a dátumot - amikor ketten-hárman pengetni kezdtek valamelyik kollégiumi szobában, a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen. Az akkori elvárásoknak megfelelően főleg világhírű együttesek slágereit játszották.

Edda Művek Miskolc
les80rock
http://les80rock.lapunk.hu

Dalszöveg fordítás angolról magyarra, rocklegendák, magyar feliratos video klipek, aktuális és minden idők slágerlistái, on-line ingyen nézhető rockzenei témájú filmek, teljes koncertfilmek, rockzenei linkek, Led zeppelin klub az iwiwen, les80rock a facebookon, youtube, Indavideo, minden ami rock képekben, magyar underground zenekarok, legendás rockzenekarok.

les80rock
Bikers Open Air - motoros találkozó
http://www.bikersopenair.hu

A Bikers OPEN AIR egy zenei fesztivállal összekötött motorostalálkozó Orfűn, aminek az a célja, hogy alternatívát kínáljon azoknak a motorosoknak, akik remek zenekarok koncertjein és kiváló motoros látványutakon is szívesen részt vennének júliusi hétvégén. A futamok, versenyek mellett olyan fellépők színesítik a programot, mint Hobo, a Karthago, a Piramis, vagy a Star Jam Session Haddaway-jel.

Bikers Open Air - motoros találkozó
MorreFans - A Morre első magyar rajongói oldala
http://www.morrefans.uw.hu

A Morre nevezetű kanadai rockbanda első magyar rajongói oldala. Ez a szenzációs trió egyedülálló stílusával sokakat rabul ejt. Ha valaki valami igazán eredeti rockzenére vágyik, jöjjön, és ismerje meg őket! Szeretettel ajánlom mindenkinek.

MorreFans - A Morre első magyar rajongói oldala
Rocklegendák
http://www.les80rock.lapunk.hu/

Dalszövegfordítások, rocklegendák, magyar feliratos külföldi zenekarok videoklipjei, minden idők slágerlistái, on-line ingyen nézhető rockzenei témájú filmek, teljes koncertfilmek, versek, rockzenei linkek, rockzenei klub az iwiwen, videoportálok linkjei, banner csere lehetőség.

Rocklegendák
Autonómia Zenekar
http://www.autonomiazenekar.hu/

Az Autonómia Zenekar 2009 óta töretlenül veszi ki részét a magyar rockzene világából. Koncertsorozat minden évben! A zenekar tagjai: Hajósi Péter (ének + gitár), Kisbellér Annamária (ének) Farkas Ernő (dob), Bombicz Tamás (basszusgitár), Rózsa Tamás (gitár) Stúdió munkálatok, demo lemezek, fellépések., Várunk mindenkit élőben a pincebulik, fesztiválok, rendezvények helyszínén! Friss információk a weboldalunkon! "Eltűnnek a korlátok! Megszűnnek a félelmek!"

Autonómia Zenekar
Fiatal Amatőr RockFesztivál (FARock Feszt)
http://www.farockfeszt.5mp.eu

A rendezvénynek alapvetően az a célja, hogy feltörekvőben lévő ismert és kevésbé ismert zenekaroknak teret és lehetőséget nyújtson zenei tudásuk és művészetük megnyilvánítására. Ezért is kapta az Amatőr elnevezést. Ez a fesztivál első alkalommal kerül megrendezésre, de bízunk abban, hogy tradicionális, hagyományteremtő rendezvényt sikerül alkotnunk. Mindenkit szeretettel várunk rockfesztiválunkra! Hernádon, az Örkényi Quadparkban

Fiatal Amatőr RockFesztivál (FARock Feszt)
Dir en grey Street Team
http://destructivekingdom.com/

A Dir ne grey Street Team 2007-ben tör be Magyarországra. Az azóta is folyamatosan bővülő rajongói tábornak szüksége volt egy közös pontra, mely méltón képviselheti Magyarországot a többi Street Team, a Dir en grey és az együttes támogatói és szponzorai előtt is. A Destructive Kingdom - a Magyarországi Dir en grey Street Team honlapja, azért jött létre, hogy egy stabil rajongói klubbot biztosítson a magyar Dir en grey fanek számára, és így támogatásukat közösen kamatoztathatják.

Dir en grey Street Team
Jávorszky - Sebők: A rock története 1-2. (könyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/search_clicked=1&search_type=1&search=rock+glória

A két kötet a társadalmi-kulturális-zenei gyökerek és háttér bemutatásával, a különböző jelenségek elemzésével, a kialakult stílusok ismertetésével, a kiemelkedő jelentőségű előadók pályafutásának és műveinek értékelésével elősegíti a rock and roll szerepének, helyének, értékeinek megismerését...

Jávorszky - Sebők: A rock története 1-2. (könyv)
Minden, ami Hooligans!
http://hooligans.fan-site.hu

Hooligans hírek, infók, videók, videoklipek, szavazások, dalszövegek, fórumok.

Minden, ami Hooligans!
Veréb Fesztivál
http://www.verebfeszt.hu

Veréb fesztivál idén nyáron is! A kisebb jubileumon a szervezők színvonalas és egyben változatos programokkal várják a fesztiválozókat július 29-től a csornai kempingbe.

Veréb Fesztivál
Mp3 Zeneletöltés
http://letolteskutato.hu/

Mp3 zeneletöltés és videó letöltés kereső oldal. Angol dalszövegek keresésére is lehetőség van az oldalon, továbbá regisztráció után saját játszási listákat hozhatunk létre.

Mp3 Zeneletöltés
Zeneletöltések
http://zeneletoltesek.hu/

Ingyenes zeneletöltéseket találhatók ezen az oldalon, stílusonként kategorizálva. Belehallgathatsz a zenékbe és a zenelejátszót akár a saját weboldaladba is illesztheted.

Zeneletöltések
Nightwish fan magazin
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=22860

Az internetes magazin a finn Nightwish együttessel foglalkozik. Friss információk, hírek, képek, dalszövegek, albumok, videók és az énekesnő blog bejegyzéseinek magyarra fordított változata!

Nightwish fan magazin
Slágerlisták Zenék Videoklipek
http://topzenek.hu/

A MAHASZ, Billboard és VIVA 40 -es listái mellett a TopZenek.hu slágerlistája a látogatók szavazatai alapján.

Slágerlisták Zenék Videoklipek
Rózsaszín Pittbull
http://www.rozsaszinpittbull.hu

A Rózsaszín Pittbull zenekar hivatalos magyar nyelvezettel megkészített, nyilvánvalóan egyedül álló elektronikus weboldala. Vigyázat a fiúk hülyék, véleményükkel nem kímélnek senkit és semmit!

Rózsaszín Pittbull
Zeneletöltés
http://zeneletoltesingyen.hu/

Zeneletöltés Ingyen Zenék ingyen, egyenesen a szerzőktől. Töltsd le és értékeld a zenéket.

Zeneletöltés
Petrcane zenei fesztivál Horvátországban
http://www.autoberlesonline.hu/blog/2009/07/fesztivalok-horvatorszagban/

Sokan nyaralnak az Adria partján, de bizonyára nem sokan tudják, hogy a 900 éves kis halászfalu, Petrcane, több, nívós nyári fesztiválnak ad otthont.

Petrcane zenei fesztivál Horvátországban
Mp3 Letöltés Ingyen
http://mp3letoltesingyen.hu

Folyamatosan frissülő zenei adatbázis, Ingyenesen letölthető és közzétehető mp3 zenék.

Mp3 Letöltés Ingyen
Pokolgép videoklipek
http://www.zeneajanlo.hu/category.php?cat=pokolgep_videoklipek

A magyar klasszikus rock nagy alakjának a Pokolgépnek videoklipjeit gyűjtöttük össze. ezenkívül még Edda, Beatrice és Osszián videókat is találsz az oldalon.

Pokolgép videoklipek
Ingyen Zene Letöltés
http://ingyenzenekereso.hu

Ingyen Zene Letöltés és dalszövegkereső. Keresd meg kedvenceid zenéit és töltsd le.

Ingyen Zene Letöltés
Rock zeneletöltés
http://zeneletolteskereso.hu/browse-rock-videos-1-date.html

Napjaink legnagyobb rock zenéi. Videóklippek, dalszövegek, mp3 letöltés.

Rock zeneletöltés
Rock Zene Letöltés
http://ingyenzenekereso.hu/ingyen-zene-rock-letoltes-1.html

Mp3 rock zenék az ingyenzenekereso.hu találataiból. Csak írd a keresőbe kedvenc előadód nevét...

Rock Zene Letöltés
Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső
http://letolteskereso.hu/

Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső letolteskereso.hu Keresd meg a kedvenc zenéidet a neten.

Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső
Rock Bázis - Rockzenei közösségi portál
http://rockbazis.hu/

Minden, amit tudni akarsz a rockzenéről! Zenekarok életrajza, diszkográfiája, dalszövegek, hírek, fórum, szavazás és még sok minden.

Rock Bázis - Rockzenei közösségi portál
Patrióta zenekar
http://www.patriotazenekar.hu/

Új együttes a "nemzeti" rock színterén. Patrióta, igényes szöveg, és igényes zene, igényes közönség..

Patrióta zenekar
Ribogzi rockzenekar
http://www.ribogzi.hu/

A hartai Ribogzi zenekar honlapra, amely dallamos és kevésbé dallamos rockzenét játszik.

Ribogzi rockzenekar
Rock zenekarok
http://zenekarok.zeneszolgaltatas.hu/stilus/rock-zenekarok

Rock zenekarok gyűjteménye, bemutatkozással, részletes leírással, képekkel, meghallgatható demóval, ajánlatkérő űrlappal.

Rock zenekarok
MP4 - 3gp - zene
http://mp4.wyw.hu/

MP4 tematikus katalógus, az alábbi főkategóriákban: [3GP] [Általános információk] [Amv] [Converterek] [Fórum (külföld)] [Fórum (magyar)] [iPod] [Lejátszók (külföld)] [Lejátszók (magyar)] [Letöltés (külföld)] [Letöltés (magyar)] [WYW katalógusok] ...

MP4 - 3gp - zene
User:Diaby/Progresszív rock-portál
http://hu.wikipedia.org/wiki/User:Diaby/Progressz%C3%ADv_rock-port%C3%A1l

A progresszív rock egy, a '60-as évek végén kifejlődött zenei irányzat, melynek célja az, hogy a rock eljusson az igényesebb zenehallgatókhoz is. Az alkotók nem a sikert tűzték ki célul, hanem azt, hogy rajongóik el tudjanak mélyedni zenéjükben.

User:Diaby/Progresszív rock-portál
Hirdetések
Oldal leírása
rock.wyw.hu: Rock katalógus. Magyar és külföldi rockzene, a rock története. Zene, rockerek, punk stílus, rockfesztivál, rockopera, rockzenekarok.
Gyűjteményünkben 260 válogatott rock, rockzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 260 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 12080