Rock - Magyar > Rockénekesek > Rock, rockzene - wyw.hu

Tartalom: Nagy Feró
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rock - Magyar > Rockénekesek > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gerendás Péter
http://www.gerendaspeter.hu/

Érettségi után rövid ideig a Déryné színházban színészkedett, majd belépett a dél-amerikai népzenét játsszó Los Pachungos együttesbe. Közben felvették a Konzervatórium jazz ének szakára, ahol 79-ben végzett.

Gerendás Péter
Révész Sándor
http://www.music.hu/news.php?cikk=5131

A 31 évvel ezelőtt alakult Piramis újra színpadra lép, s a karácsonyt követő duplakoncert után további tervek is körvonalazódnak. Révész Sándor énekessel beszélgettünk múltról, jelenről és jövőről.

Révész Sándor
Révész Sándor: Nem szándékozom eltűnni
http://www.origo.hu/vendegszoba/zene/20071026-revesz-sandor-a-piramis-fronte ...

Tavaly ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját a Piramis, fergeteges koncerttel, mely most CD-n és DVD-n is megjelent. Révész Sándor, a zenekar énekese azon a koncerten szabályosan megsérült, de az elszakadt Achilles-ín ellenére is végigénekelte a műsort. Most a Vendégszobában elmondta, hogy a lába már meggyógyult, és bizonyos feltételek teljesülése esetén nem állna egy újabb Piramis-koncert útjába.

Révész Sándor: Nem szándékozom eltűnni
Horváth Károly,
http://hu.wikipedia.org/wiki/Charlie

Eredetileg balett-táncosnak készült, Markó Iván évfolyamtársaként kezdett, de egy betegség miatt szakítania kellett ilyen ambícióival. Székesfehérvári gimnazista évei során alapított először rockegyüttest, majd 1967-től a Decca tagja lett. Az együttest jogi okokból át kellett nevezniük, választásuk az mexikóvárosi világverseny által megihletve az Olympiára esett. Ez a Deccával csak részben azonos felállás már kisebbfajta nemzetközi hírnévre is szert tett: országszerte tett fellépéseik mellett Belgrádban is zenéltek. 1970-ben belső ellentétek miatt feloszlott az Olympia.

Horváth Károly,
Hirdetések
Oldal leírása
rock.wyw.hu: Rock katalógus. Magyar és külföldi rockzene, a rock története. Zene, rockerek, punk stílus, rockfesztivál, rockopera, rockzenekarok.
Gyűjteményünkben 260 válogatott rock, rockzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 260 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 12080