Punk, punk zene > Rock, rockzene - wyw.hu

Tartalom: Hardcore
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Punk, punk zene > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Punk - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Punk

A punk rock egy rendszerellenes rockzenei mozgalom, amely 1974-1975 táján alakult ki (habár átmeneti formái már évekkel korábban is léteztek)

Punk - Wikipédia
Pop punk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pop_punk

A pop által inspirált rock a 70-es évek óta jelen van olyan zenekarok által mint a The Ramones, Buzzcocks, The Jam és a The Undertones. A 90-es évek közepén a California alapú pop punk zenekarok világsikereket értek el. Két példa a két többszöri platinalemezt a Dookie (Green Day) és a Smash (Offspring).

Pop punk
Auróra
http://www.aurora.hu/

1993-ban jelent meg a feltámadás című album, majd azt követte 1994-ben a mindhalálig punk, amelyet német testvérzenekarukkal, a Wizo-val közösen jegyeztek. Még ebben az évben felléptek a MagyaRock-fesztiválon, közel 100 000 ember előtt.

Auróra
Aljas Kúszóbab
http://www.aljaskuszobab.hu/

Aljas Kúszóbab hivatalos weboldala. Együttes, képek...

Aljas Kúszóbab
Rózsaszín Pittbull
http://www.rozsaszinpittbull.hu

A Rózsaszín Pittbull zenekar hivatalos magyar nyelvezettel megkészített, nyilvánvalóan egyedül álló elektronikus weboldala. Vigyázat a fiúk hülyék, véleményükkel nem kímélnek senkit és semmit!

Rózsaszín Pittbull
Fegyelmező Részleg
http://www.fegyelmezo.hu/

Bemutatkozás, képek, koncertek, letöltés, szöveg, linkek, próbaterem.

Fegyelmező Részleg
punk
http://www.les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1170517

Malcolm McLaren London külvárosában látott napvilágot és mindössze két éves volt, mikor apja otthagyta családját. Tinédzserként művészetet tanult és ruhákat tervezett a butikja számára, melynek később maga is tulajdonosa lett. Ebben az üzletben lógtak a Johnny “Rotten” Lydonhoz hasonló narancssárga hajú, szélsőséges öltözködésű figurák. 1975-ben a bárgyú tekintetű, „Gyülölet” pólót viselő, Alice Cooper dalt éneklő srácra hamar felfigyelt az akkortájt alakuló punk rock menedzser, McLaren...megalakult a hírhedett punk rock banda.

punk
Hirdetések
Oldal leírása
rock.wyw.hu: Rock katalógus. Magyar és külföldi rockzene, a rock története. Zene, rockerek, punk stílus, rockfesztivál, rockopera, rockzenekarok.
Gyűjteményünkben 260 válogatott rock, rockzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 260 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 12080