Gothic rock > Rock, rockzene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gothic rock > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gothic stílus
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gothic_rock

A gothic egy zenei stílus, amelynek egyik legfontosabb gyökere az eredeti punk zene, illetve a glam rocknak is van némi befolyása rá. Azt viszont, amit manapság gothicnak neveznek, a népzene (folk), a komolyzene és a heavy metal is nagyon befolyásolta.

Gothic stílus
Gothic
http://www.gothic.hu/

Bevezető, hírek, magányterület, fotógaléria, pararádió, nekromantika.

Gothic
Black Fever
http://blackfever.uw.hu/

A zenekar a gótikus death-doom műfaj mellett kötelezte el magát 1998-as megalakulásakor, mely stílus az évek során rengeteget változott, formálódott. A kezdeti szárnypróbálgatások eredményeképpen 2000 januárjában megjelentetett egy - még gyermekcipőben járó zenekart tükröző - demót Exitus címmel.

Black Fever
The Machine in the Garden
http://www.tmitg.com/

The Machine in the Garden is a gothic/darkwave duo featuring Roger Fracé and Summer Bowman. Since their formation, Roger and Summer have developed and advanced their unique style through years of collaborating and intertwining their musical tastes. Since formation in the early 1990's, the band has developed their own unique style and released six full-length albums and one EP.

The Machine in the Garden
GOTHICA fesztivál a Pecsában
http://passzio.wplanet.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=6906

November 26-án, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Gothica Fesztivál Hammer Records és a Hammerworld rockmagazin szervezésében a Petőfi Csarnokban. Hazánk legjelentősebb nemzetközi dark-goth-black-death – rövidebben extrém - metal találkozóján összesen harminc zenekar lép a városligeti létesítmény két színpadára.

GOTHICA fesztivál a Pecsában
Marilyn Manson rajongói oldal
http://vampirefreaks.hu/vampirefreaks-dark-goth-metal-zenekar/marilynmanson- ...

A Marilyn Manson együttes népszerűsége a dark-goth arcok között hazánkban is töretlen. Csatlakozz a VampireFreaks Extrém Közösség Marilyn Manson rajongói oldalához te is, hogy felvehesd a kapcsolatot a magyarországi rajongókkal! Közösségünk elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük, izlésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.

Marilyn Manson rajongói oldal
Selfmade.black
http://selfmade.black/hu/

A nemrég elhunytak kézikönyve - egy kézikönyv mindazoknak, akik többet akarnak megtudni a goth szubkultúráról. Elsősorban a goth ruhatárhoz szükséges szabásmintákról, szabás-varrás és DIY ékszer projektekről olvashatsz, de zeneajánlók, zenekarok bemutatása, releváns filmek és könyvek leírása is rendszeresen szerepel. Továbbá programajánlók, beszámolók, fotósorozatok és alkalomadtán személyes bejegyzések is megjelennek. Ajánlom mindazoknak, akiket különböző okok miatt érdekel a goth szubkultúra: akár azért, mert felfedezte magában az érdeklődést; akár azért, mert évek, évtizedek óta a szubkultúra tagja, és szeret olvasgatni róla; akár azért, mert gyermeke vagy valamelyik családtagja a szubkultúra tagjává vált, és nem tudja, hogyan álljon hozzá.

Selfmade.black
Hirdetések
Oldal leírása
rock.wyw.hu: Rock katalógus. Magyar és külföldi rockzene, a rock története. Zene, rockerek, punk stílus, rockfesztivál, rockopera, rockzenekarok.
Gyűjteményünkben 260 válogatott rock, rockzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 260 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 12080