Top 40 legújabb link > Rock, rockzene - wyw.hu

Tartalom:

rock.wyw.hu

Selfmade.black
Selfmade.black
http://selfmade.black/hu/

A nemrég elhunytak kézikönyve - egy kézikönyv mindazoknak, akik többet akarnak megtudni a goth szubkultúráról. Elsősorban a goth ruhatárhoz szükséges szabásmintákról, szabás-varrás és DIY ékszer projektekről olvashatsz, de zeneajánlók, zenekarok bemutatása, releváns filmek és könyvek leírása is rendszeresen szerepel. Továbbá programajánlók, beszámolók, fotósorozatok és alkalomadtán személyes bejegyzések is megjelennek. Ajánlom mindazoknak, akiket különböző okok miatt érdekel a goth szubkultúra: akár azért, mert felfedezte magában az érdeklődést; akár azért, mert évek, évtizedek óta a szubkultúra tagja, és szeret olvasgatni róla; akár azért, mert gyermeke vagy valamelyik családtagja a szubkultúra tagjává vált, és nem tudja, hogyan álljon hozzá.

selfmade.black
Rocky ruha kölcsönzés
Rocky ruha kölcsönzés
http://www.rockyruha.hu

A rock and roll, vagy csak röviden: rocky, egy igazán pörgős, dinamikus táncfajta. Ha ezt a táncot választjátok szalagavatótáncnak, a fütty- és a tapsorkán garantált, mikor megjelentek a színpadon. Története az 50-es évekre nyúlik vissza Little Richard, Chuck Berry és Elvis Presley világába, de a műfaj a mai napig lendületbe hozza az embert. A rocky jellegzetes bohókás és vidám ruhái bármelyik bál ékkövei lehetnek. A Boglárka Szalonban számos verzió közül választhatjátok ki a legtesthezállóbb fazont és kiegészítőket!

www.rockyruha.hu
fellepokereso.hu - rock zene
fellepokereso.hu - rock zene
http://fellepokereso.hu/rock-zene

Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, legyen szó a költségkeretéhez igazodó árajánlatról, vagy egyszerűen csak álmai előadójának megrendeléséről, mindezt valóban teljesen INGYENESEN! Rendezvényszervezés, műsorrendelés. Az amatőr előadóktól a profi fellépőkig.

fellepokereso.hu
Marilyn Manson rajongói oldal
Marilyn Manson rajongói oldal
http://vampirefreaks.hu/vampirefreaks-dark-goth-metal-zenekar/marilynmanson- ...

A Marilyn Manson együttes népszerűsége a dark-goth arcok között hazánkban is töretlen. Csatlakozz a VampireFreaks Extrém Közösség Marilyn Manson rajongói oldalához te is, hogy felvehesd a kapcsolatot a magyarországi rajongókkal! Közösségünk elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük, izlésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.

vampirefreaks.hu
Metálportál
Metálportál
http://blackmetal.hu/metalbandak/heavy_metal-12/1

Rock, metál és underground zenekarok, koncertek, szórakozóhelyek ajánlókkal és plakátokkal. Ha a keményebb stílust kedveled, nálunk minden aktuális információt megtalálsz, ami a szórakozáshoz kell! Plakátokkal és leírással ellátott buliajánlók, koncertfotók és partiarcok minden mennyiségben. Ismerkedj, beszélgess, fórumozz metálrajongókkal.

blackmetal.hu
Within Temptation magazin
Within Temptation magazin
http://www.hotdog.hu/withintemptation

A Within Temptation együttes magyar nyelvű ragongói magazinja. Célja, hogy a holland szinfónikus metálbanda magyar kedvelői számára anyanyelvükön szolgáltasson információkat és érdekességeket az együttesről. Hírek, interjúk, dalszövegek, dalfordítások, képek, videók és minden más, amely az együttessel kapcsolatos. Régi és új rajongóknak egyaránt ajánlott!

www.hotdog.hu
Metál-zenekarok
Metál-zenekarok
http://blackmetal.hu/metalbandak

A blackmetal.hu egy underground zenei portál zenekari és rajongói profilokkal. Van egész nap működő online rádió a legkeményebb, szigorúan underground zenékkel, magyar előadóktól is. Az oldalon fórumok, üzenőfal, személyes üzenetküldés és chat is található.

blackmetal.hu
punk
punk
http://www.les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1170517

Malcolm McLaren London külvárosában látott napvilágot és mindössze két éves volt, mikor apja otthagyta családját. Tinédzserként művészetet tanult és ruhákat tervezett a butikja számára, melynek később maga is tulajdonosa lett. Ebben az üzletben lógtak a Johnny “Rotten” Lydonhoz hasonló narancssárga hajú, szélsőséges öltözködésű figurák. 1975-ben a bárgyú tekintetű, „Gyülölet” pólót viselő, Alice Cooper dalt éneklő srácra hamar felfigyelt az akkortájt alakuló punk rock menedzser, McLaren...megalakult a hírhedett punk rock banda.

www.les80rock.lapunk.hu
a Piramis együttes története
a Piramis együttes története
http://les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1164268

A Piramis együttes a magyar rockzene történetének egyik legnagyobb legendája, soha magyar zenekar ekkora tömeghisztériát nem váltott ki mint ez az együttes. Som Lajos egy külföldi útja során eljutott egy Black Sabbath koncertre. Ez a koncertélmény arra sarkallta, hogy saját elképzelései alapján itthon keményebb rockzenét játsszon, és a korábbi szokásával ellentétben teljesen saját dalokra építse programját. Ezt az elképzelést (a Tűzkerék és a Taurus után) a Piramisban valósította meg.

les80rock.lapunk.hu
Edda Művek Miskolc
Edda Művek Miskolc
http://les80rock.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1165832

Edda Művek Miskolc története. Egyetemi zenekarként indultak. 1973 lehetett - senki nem tudja pontosan a dátumot - amikor ketten-hárman pengetni kezdtek valamelyik kollégiumi szobában, a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen. Az akkori elvárásoknak megfelelően főleg világhírű együttesek slágereit játszották.

les80rock.lapunk.hu
les80rock
les80rock
http://les80rock.lapunk.hu

Dalszöveg fordítás angolról magyarra, rocklegendák, magyar feliratos video klipek, aktuális és minden idők slágerlistái, on-line ingyen nézhető rockzenei témájú filmek, teljes koncertfilmek, rockzenei linkek, Led zeppelin klub az iwiwen, les80rock a facebookon, youtube, Indavideo, minden ami rock képekben, magyar underground zenekarok, legendás rockzenekarok.

les80rock.lapunk.hu
Bikers Open Air - motoros találkozó
Bikers Open Air - motoros találkozó
http://www.bikersopenair.hu

A Bikers OPEN AIR egy zenei fesztivállal összekötött motorostalálkozó Orfűn, aminek az a célja, hogy alternatívát kínáljon azoknak a motorosoknak, akik remek zenekarok koncertjein és kiváló motoros látványutakon is szívesen részt vennének júliusi hétvégén. A futamok, versenyek mellett olyan fellépők színesítik a programot, mint Hobo, a Karthago, a Piramis, vagy a Star Jam Session Haddaway-jel.

www.bikersopenair.hu
MorreFans - A Morre első magyar rajongói oldala
MorreFans - A Morre első magyar rajongói oldala
http://www.morrefans.uw.hu

A Morre nevezetű kanadai rockbanda első magyar rajongói oldala. Ez a szenzációs trió egyedülálló stílusával sokakat rabul ejt. Ha valaki valami igazán eredeti rockzenére vágyik, jöjjön, és ismerje meg őket! Szeretettel ajánlom mindenkinek.

www.morrefans.uw.hu
Rocklegendák
Rocklegendák
http://www.les80rock.lapunk.hu/

Dalszövegfordítások, rocklegendák, magyar feliratos külföldi zenekarok videoklipjei, minden idők slágerlistái, on-line ingyen nézhető rockzenei témájú filmek, teljes koncertfilmek, versek, rockzenei linkek, rockzenei klub az iwiwen, videoportálok linkjei, banner csere lehetőség.

www.les80rock.lapunk.hu
Autonómia Zenekar
Autonómia Zenekar
http://www.autonomiazenekar.hu/

Az Autonómia Zenekar 2009 óta töretlenül veszi ki részét a magyar rockzene világából. Koncertsorozat minden évben! A zenekar tagjai: Hajósi Péter (ének + gitár), Kisbellér Annamária (ének) Farkas Ernő (dob), Bombicz Tamás (basszusgitár), Rózsa Tamás (gitár) Stúdió munkálatok, demo lemezek, fellépések., Várunk mindenkit élőben a pincebulik, fesztiválok, rendezvények helyszínén! Friss információk a weboldalunkon! "Eltűnnek a korlátok! Megszűnnek a félelmek!"

www.autonomiazenekar.hu
Fiatal Amatőr RockFesztivál (FARock Feszt)
Fiatal Amatőr RockFesztivál (FARock Feszt)
http://www.farockfeszt.5mp.eu

A rendezvénynek alapvetően az a célja, hogy feltörekvőben lévő ismert és kevésbé ismert zenekaroknak teret és lehetőséget nyújtson zenei tudásuk és művészetük megnyilvánítására. Ezért is kapta az Amatőr elnevezést. Ez a fesztivál első alkalommal kerül megrendezésre, de bízunk abban, hogy tradicionális, hagyományteremtő rendezvényt sikerül alkotnunk. Mindenkit szeretettel várunk rockfesztiválunkra! Hernádon, az Örkényi Quadparkban

www.farockfeszt.5mp.eu
Dir en grey Street Team
Dir en grey Street Team
http://destructivekingdom.com/

A Dir ne grey Street Team 2007-ben tör be Magyarországra. Az azóta is folyamatosan bővülő rajongói tábornak szüksége volt egy közös pontra, mely méltón képviselheti Magyarországot a többi Street Team, a Dir en grey és az együttes támogatói és szponzorai előtt is. A Destructive Kingdom - a Magyarországi Dir en grey Street Team honlapja, azért jött létre, hogy egy stabil rajongói klubbot biztosítson a magyar Dir en grey fanek számára, és így támogatásukat közösen kamatoztathatják.

destructivekingdom.com
Jávorszky - Sebők: A rock története 1-2. (könyv)
Jávorszky - Sebők: A rock története 1-2. (könyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/search_clicked=1&search_type=1&search=rock+glória

A két kötet a társadalmi-kulturális-zenei gyökerek és háttér bemutatásával, a különböző jelenségek elemzésével, a kialakult stílusok ismertetésével, a kiemelkedő jelentőségű előadók pályafutásának és műveinek értékelésével elősegíti a rock and roll szerepének, helyének, értékeinek megismerését...

www.konyv-konyvek.hu
Minden, ami Hooligans!
Minden, ami Hooligans!
http://hooligans.fan-site.hu

Hooligans hírek, infók, videók, videoklipek, szavazások, dalszövegek, fórumok.

hooligans.fan-site.hu
Veréb Fesztivál
Veréb Fesztivál
http://www.verebfeszt.hu

Veréb fesztivál idén nyáron is! A kisebb jubileumon a szervezők színvonalas és egyben változatos programokkal várják a fesztiválozókat július 29-től a csornai kempingbe.

www.verebfeszt.hu
Mp3 Zeneletöltés
Mp3 Zeneletöltés
http://letolteskutato.hu/

Mp3 zeneletöltés és videó letöltés kereső oldal. Angol dalszövegek keresésére is lehetőség van az oldalon, továbbá regisztráció után saját játszási listákat hozhatunk létre.

letolteskutato.hu
Zeneletöltések
Zeneletöltések
http://zeneletoltesek.hu/

Ingyenes zeneletöltéseket találhatók ezen az oldalon, stílusonként kategorizálva. Belehallgathatsz a zenékbe és a zenelejátszót akár a saját weboldaladba is illesztheted.

zeneletoltesek.hu
Nightwish fan magazin
Nightwish fan magazin
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=22860

Az internetes magazin a finn Nightwish együttessel foglalkozik. Friss információk, hírek, képek, dalszövegek, albumok, videók és az énekesnő blog bejegyzéseinek magyarra fordított változata!

www.hotdog.hu
Slágerlisták Zenék Videoklipek
Slágerlisták Zenék Videoklipek
http://topzenek.hu/

A MAHASZ, Billboard és VIVA 40 -es listái mellett a TopZenek.hu slágerlistája a látogatók szavazatai alapján.

topzenek.hu
Rózsaszín Pittbull
Rózsaszín Pittbull
http://www.rozsaszinpittbull.hu

A Rózsaszín Pittbull zenekar hivatalos magyar nyelvezettel megkészített, nyilvánvalóan egyedül álló elektronikus weboldala. Vigyázat a fiúk hülyék, véleményükkel nem kímélnek senkit és semmit!

www.rozsaszinpittbull.hu
Zeneletöltés
Zeneletöltés
http://zeneletoltesingyen.hu/

Zeneletöltés Ingyen Zenék ingyen, egyenesen a szerzőktől. Töltsd le és értékeld a zenéket.

zeneletoltesingyen.hu
Petrcane zenei fesztivál Horvátországban
Petrcane zenei fesztivál Horvátországban
http://www.autoberlesonline.hu/blog/2009/07/fesztivalok-horvatorszagban/

Sokan nyaralnak az Adria partján, de bizonyára nem sokan tudják, hogy a 900 éves kis halászfalu, Petrcane, több, nívós nyári fesztiválnak ad otthont.

www.autoberlesonline.hu
Mp3 Letöltés Ingyen
Mp3 Letöltés Ingyen
http://mp3letoltesingyen.hu

Folyamatosan frissülő zenei adatbázis, Ingyenesen letölthető és közzétehető mp3 zenék.

mp3letoltesingyen.hu
Pokolgép videoklipek
Pokolgép videoklipek
http://www.zeneajanlo.hu/category.php?cat=pokolgep_videoklipek

A magyar klasszikus rock nagy alakjának a Pokolgépnek videoklipjeit gyűjtöttük össze. ezenkívül még Edda, Beatrice és Osszián videókat is találsz az oldalon.

www.zeneajanlo.hu
Ingyen Zene Letöltés
Ingyen Zene Letöltés
http://ingyenzenekereso.hu

Ingyen Zene Letöltés és dalszövegkereső. Keresd meg kedvenceid zenéit és töltsd le.

ingyenzenekereso.hu
Rock zeneletöltés
Rock zeneletöltés
http://zeneletolteskereso.hu/browse-rock-videos-1-date.html

Napjaink legnagyobb rock zenéi. Videóklippek, dalszövegek, mp3 letöltés.

zeneletolteskereso.hu
Rock Zene Letöltés
Rock Zene Letöltés
http://ingyenzenekereso.hu/ingyen-zene-rock-letoltes-1.html

Mp3 rock zenék az ingyenzenekereso.hu találataiból. Csak írd a keresőbe kedvenc előadód nevét...

ingyenzenekereso.hu
Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső
Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső
http://letolteskereso.hu/

Ingyen Mp3 Zeneletöltés és Dalszöveg Kereső letolteskereso.hu Keresd meg a kedvenc zenéidet a neten.

letolteskereso.hu
Rock Bázis - Rockzenei közösségi portál
Rock Bázis - Rockzenei közösségi portál
http://rockbazis.hu/

Minden, amit tudni akarsz a rockzenéről! Zenekarok életrajza, diszkográfiája, dalszövegek, hírek, fórum, szavazás és még sok minden.

rockbazis.hu
Patrióta zenekar
Patrióta zenekar
http://www.patriotazenekar.hu/

Új együttes a "nemzeti" rock színterén. Patrióta, igényes szöveg, és igényes zene, igényes közönség..

www.patriotazenekar.hu
Ribogzi rockzenekar
Ribogzi rockzenekar
http://www.ribogzi.hu/

A hartai Ribogzi zenekar honlapra, amely dallamos és kevésbé dallamos rockzenét játszik.

www.ribogzi.hu
Rock zenekarok
Rock zenekarok
http://zenekarok.zeneszolgaltatas.hu/stilus/rock-zenekarok

Rock zenekarok gyűjteménye, bemutatkozással, részletes leírással, képekkel, meghallgatható demóval, ajánlatkérő űrlappal.

zenekarok.zeneszolgaltatas.hu
MP4 - 3gp - zene
MP4 - 3gp - zene
http://mp4.wyw.hu/

MP4 tematikus katalógus, az alábbi főkategóriákban: [3GP] [Általános információk] [Amv] [Converterek] [Fórum (külföld)] [Fórum (magyar)] [iPod] [Lejátszók (külföld)] [Lejátszók (magyar)] [Letöltés (külföld)] [Letöltés (magyar)] [WYW katalógusok] ...

mp4.wyw.hu
User:Diaby/Progresszív rock-portál
User:Diaby/Progresszív rock-portál
http://hu.wikipedia.org/wiki/User:Diaby/Progressz%C3%ADv_rock-port%C3%A1l

A progresszív rock egy, a '60-as évek végén kifejlődött zenei irányzat, melynek célja az, hogy a rock eljusson az igényesebb zenehallgatókhoz is. Az alkotók nem a sikert tűzték ki célul, hanem azt, hogy rajongóik el tudjanak mélyedni zenéjükben.

hu.wikipedia.org
Szóljon a ROCK!!!!
Szóljon a ROCK!!!!
http://www.portaloftherock.extra.hu/

Képek, koncertek, fesztiválok, fórumok, letöltések, hírek.

www.portaloftherock.extra.hu
Oldal leírása
rock.wyw.hu: Rock katalógus. Magyar és külföldi rockzene, a rock története. Zene, rockerek, punk stílus, rockfesztivál, rockopera, rockzenekarok.
Gyűjteményünkben 259 válogatott rock, rockzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 259 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 11014